Pui cu para

de Adinuta in Pui, 22 Noi 2009 | 3131 vizualizari

COMENTARII (8)

luminita20_2006 1

22.11.2009, 10:47

ai 5 furculision de la mine....e interesanta reteta...sunt curioasa ce gust are? e dulce?

liana_geicu 1

22.11.2009, 11:54

chiar interesanta reteta, are gust dulce?

Adinuta 1

22.11.2009, 13:58

multumesc, fetelor! Nu e dulce decat daca iei o gura de pui cu una de para in acelasi timp dar nu am mai adaugat zahar sau altceva, iar de la cateva felii de para, simti mai mult aroma de fruct. Puiul e un pic picant de la ghimbir si piper. Doar para isi pastreaza dulceata. De aceea am si pus-o la sfarsit, cand puiul era facut si am mai lasat-o cat sa se inmoaie si ea, sa fie cumva separat, dar impreuna

Oana 1

22.11.2009, 18:36

Suuuper! mie imi place mult combinatia de fructe si carne

dragos_corneliu 1

25.01.2010, 12:11

Foarte bun este si cu mere! Eu tai felii mari de mere si le indes intre pulpe in loc de cartofi! Iese o treaba foarte aromata!

Adinuta 1

25.01.2010, 16:57

dragos_corneliu, sunt sigura ca e bun si cu mere! Mie imi plac mult mancarurile cu fructe pentru ca nu ies neaparat dulci, dar aromate

epurasha2bb 1

27.07.2010, 15:20

si eu am facut si mi-a placut mult !

elena1988 1

08.02.2011, 10:18

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

10200 puncte

Panacris

5191 puncte

Meea

5007 puncte

RODIMUR

4528 puncte

Rocsi

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de dovlecei cu taitei lati
  • 04

    S

  • 05

    D

  • 06

    L

  • 07

    MA

  • 08

    MI

  • 09

    J

  • 10

    V

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu cartofi la tigaie