Aveam pui, aveam si pere. Si m-am gandit ca s-or intelege :)
Pasul 1: Am spalat pulpele si le-am pus intr-un vas yena impreuna cu ulei, sos soia, piper, o lingurita de ghimbir ras si ceapa taiata pestisori. Am pus totul la frigider pentru o ora.
Pasul 2: Am dat la cuptor. Cam dupa 20 minute puiul era aproape gata. Am spalat para si am taiat-o felii subtiri. Am scos samburii. Apoi am pus-o peste pui si pe lateralele vasului si am dat din nou la cuptor pentru inca 10 minute. Pofta buna!
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro