Pui cu cus- cus

de nadina73 in Pui, 17 Mai 2010 | 5186 vizualizari

 

hmmmmmm ................super bun si gustos

 

INGREDIENTE

  • 250 g cus -cus
  • 1 piept pui
  • 1 pulpa intreaga de pui
  • 100 g unt
  • 3-4 cepe proaspete
  • 1 feliuta de ardei rosu
  • 3 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita curry
  • 3-4 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu cus- cus:

Se curata ceapa si se toaca marunt apoi se pune la calit in ulei,

dupa 3-4 minute se pune si ardeiul taiat cubulete.

Carnea se taie cubulete(fara piele si os) si se prajeste putin in unt(1 lingura)sa se rumeneasca putin si se condimenteaza cu sare si piper  si curry dupa care se pune peste ceapa calita cu ardei se pune putin apa si se lasa sa fiarba la foc mic ,

se amesteca din cand in cand si se completeaza ca apa (cate putin)

Separat intr-o craticioara se pun 2 linguri de unt si se topesc ,apoi se pune cus-cusul si se calesc 2-3 minute dupa care se pune apa cat sa-l acopere bine si se lasa sa fiarba amestecand 3-4 minute apoi se ia de pe foc .

Cand carnea e fiarta se pune pasta de tomate si cus-cusul si se completeaza cu apa daca este nevoie(cus -cusul mai trage din lichid)se mai lasa sa dea 3-4 clocote apoi se stinge focul

Super bun si gustos ...de te lingi pe degete!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu cus- cus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

nadina73 1

18.05.2010, 20:23

buni ma uimaesti cu mesajele ,da ce oficial le pui

Adinacarla 1

05.11.2010, 01:17

am sa fac si eu cat de curand

ArianaBala 1

09.09.2011, 21:33

Am incercat si eu reteta ta....a iesit super

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui cu lamaie, mustar si miere