Ostropel de pui

de Bucataria_Portocalie in Pui, 15 Feb 2010 | 6668 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pui taiat bucati
  • sare, piper, boia iute, usturoi
  • 100 ml ulei masline
  • o cescuta mica de apa
  • cimbru (neaparat, nu-mi pot imagina reteta fara cimbru)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

Condimentam bine puiul, il punem intr-o cratita, adaugam uleiul de masline, cimbrul, usturoiul, apa, punem capacul la cratita si-l lasam pe foc mic aprox o ora pana se rumeneste bine si scade toata apa.


Servim cu mamaliguta si mult usturoi!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Bucataria_Portocalie 1

15.02.2010, 16:49

Da, am vazut foarte multe retete de ostropel cu sos de rosii, dar eu sunt obisnuita cu reteta aceasta pe care o facea mama.
Cand am avut o prietena in vizita si am gatit impreuna ostropel nu intelegeam ce vrea sa faca cu sosul de rosii...am intrebat-o de mai multe ori daca stie reteta )
Sa incercati si varianta aceasta sa vedeti daca va place!

Teo 1

15.02.2010, 21:47

ne place sigur!

Rocsi 1

16.02.2010, 15:43

si eu fac dar pun si o ceapa mik si un morcov taiat rondele si sos de tomate....se poate face in fel si fel

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Învârtita cu nuci și dulceață de caise

de RODIMUR 5

ieri la 23:04

Mâncărică de prune uscate și afumate, cu frecăței

de RODIMUR 5

ieri la 19:48

Carnati de casa

ieri la 17:27

RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu cartofi natur si sos bechamel