Pui cu sos de mustar

de luminita20_2006 in Pui, 4 Feb 2011 | 5126 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe pui
  • -3 linguri   mustar
  • -200 ml smantana
  • -100 ml vin alb sec
  • -100 ml apa
  • -piper
  • -sare
  • -coriandru
  • -ulei masline  
  • garnitura:
  • cartofi natur 
  • amestec legume
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de mustar:

Pulpele de pui se spala si se usuca pe un prosop. Se incinge ulei in tigaie se prajesc pulpitele ata cat sa prinda o crusta se toarna dupa aceea vinul si apa se condimenteaza si se lasa sa fiarba, cand sunt aproape gata se amesteca mustarul cu smantana si se toarna peste ele . Se lasa sa dea cateva clocote si se ia de pe foc.  Se serveste cu ganitura de cartofi natur si amestec de legume. Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor