Pui cu sos de smantana si capere

de -Licurici- in Pui, 30 Sep 2015 | 1015 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasii din piept de pui
  • 200 ml smantana de gatit
  • 50 g unt
  • 2 lingurite de capere
  • o jumatate de lime
  • sare, piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de smantana si capere:

Fasiile din piept de pui le-am spalat, le-am dat cu sare si piper, le-am uns cu ulei si le-am lasat peste noapte la frigider.


Am uns grill-ul cu putin ulei si am pus fasiile din piept de pui sa se rumeneasca pe ambele parti.


Caperele le-am scos din otetul in care erau, le-am scurs si le-am lasat in zeama de lime.


Am pus untul intr-o tigaie sa se topeasca, apoi am adaugat smantana, amestecand continuu.


Am lasat putin pe foc, apoi am luat de pe foc si am adugat caperele scurse de zeama de la lime si am amestecat. Am pus din nou pe foc, am adaugat sare si am lasat sa dea doua-trei clocote.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de smantana si capere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Andreea Caroline 1

01.10.2015, 18:44

Pe gustul meu

merisor 1

01.10.2015, 21:33

Ce papa bun aici!

-Licurici- 1

02.10.2015, 07:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pui cu naut a la italienne