Pui in sos barbeque

de Adele in Pui, 24 Mai 2015 | 2334 vizualizari

 

Un panz/cina delicios/delicioasa ..puiul devine fraged si suculent ...

 

INGREDIENTE

  • 1 pui (fara piept).(aproximativ 1 kg)
  • 1-2 catel de usturoi.
  • 1/2 pahar vin alb.
  • sare.
  • piper.
  • 100 ml suc de rosii.
  • 4 linguri de sos bbq.
  • 1 linguracu ulei.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in sos barbeque:

Puiiul se curata si se spala foarte bine ,se pune o tigaie destul de mare ,se pune putin ulei ,se adauga bucatile de pui ,se lasa cateva minute pe o parte si pe alta,se adauga vinul alb ,se asteapta pana se evaporeaza dupa care se pune usturoiul tocat marunt,sucul de rosii si sos bbq ,se potriveste de sare si piper ,se acopera cu un capac si se sa da la foc minim.Din cand in cand se intoarce pe o parte si pe alta ,coptura trebuie sa fie destul de lunga si lenta (aproximativ 40-50 min) spre final focul se da la mare si se termina de rumenit carnea.


Se serveste alaturi de orice tip de garnitura doriti.Sa aveti pofta!!!

 

TIPS-URI

1

Se poate pregati atat in cuptor cat si pe gratar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in sos barbeque" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Adele 1

25.05.2015, 09:28

Va multumesc

merisor 1

28.05.2015, 15:19

Ce reteta faina!

Adele 1

28.05.2015, 16:54

Meri e lipicioasa si delicioasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Rulada din piept de pui tocat cu ciuperci si cascaval