Pui in sos de cocos si migdale

de Brindusa in Pui, 13 Ian 2011 | 6958 vizualizari

 

Chiar daca mancarea thai sau indiana contine multe condimente, nu este deloc greu sa pregatesti asa ceva. Ca sa-ti fie usor, scoate toate ingredientele si pregateste-le. Apoi pune-le langa tine cand gatesti. Asa o sa fie totul gata in cateva minute.

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri migdale macinate
  • 2 linguri fulgi de nuca de cocos
  • 200 - 250 ml lapte de cocos
  • 1 lingurita cu coriandru praf
  • 1/2 lingurita cu chili praf
  • 2 lingurite usturoi ras pe razatoarea mica (cam 5 catei de usturoi)
  • 2 lingurite ghimbir ras pe razatoarea mica (cam 7 cm de radacina de ghimbir)
  • 500 g piept de pui dezosat si fara piele, taiat bucati mici
  • 2 linguri ulei de porumb
  • 5 pastai de cardamom verde
  • 2 frunze de dafin
  • 2 lingurite cu patrunjel verde tocat
  • sare dupa gust
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in sos de cocos si migdale:

Prajeste uscat nuca de cocos si migdalele macinate, pana au o culoare maronie


Pune amestecul intr-un castron. Adauga laptele de cocos, praful de coriandru si chili, ghimbirul si usturoiul. Amesteca bine si lasa deoparte.


Intr-o tigaie mare incalzeste uleiul. Pune in tigaie carnea, cardamomul si foile de dafin. Stir fry cate 2 minute pe fiecare parte.


Pune in tigaie sosul de cocos, amesteca si lasa sa fiarba incet, acoperit 10- 12 minute sau pana ce carnea e facuta. Daca sosul scade foarte mult adauga putina apa.


Cu 2 minute inainte ca mancarea sa fie gata, pune coriandrul.

Serveste cu orez basmati.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in sos de cocos si migdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

divainbucatarie 1

14.01.2011, 14:22

Irina 1

14.01.2011, 18:23

Savuros, desigur!

adry88 1

09.05.2011, 15:35

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de rosii si galuste de cartofi