Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Chiar daca mancarea thai sau indiana contine multe condimente, nu este deloc greu sa pregatesti asa ceva. Ca sa-ti fie usor, scoate toate ingredientele si pregateste-le. Apoi pune-le langa tine cand gatesti. Asa o sa fie totul gata in cateva minute.
Prajeste uscat nuca de cocos si migdalele macinate, pana au o culoare maronie
Pune amestecul intr-un castron. Adauga laptele de cocos, praful de coriandru si chili, ghimbirul si usturoiul. Amesteca bine si lasa deoparte.
Intr-o tigaie mare incalzeste uleiul. Pune in tigaie carnea, cardamomul si foile de dafin. Stir fry cate 2 minute pe fiecare parte.
Pune in tigaie sosul de cocos, amesteca si lasa sa fiarba incet, acoperit 10- 12 minute sau pana ce carnea e facuta. Daca sosul scade foarte mult adauga putina apa.
Cu 2 minute inainte ca mancarea sa fie gata, pune coriandrul.
Serveste cu orez basmati.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult