Pui la cuptor

de gabrielasfechis in Pui, 18 Ian 2017 | 2329 vizualizari

 

Am scris reteta de 3 ori si tot imi da eroare la partea cu pozele...o sa apara cate o poza pe rand :))

 

INGREDIENTE

  • 1 pui 2 kg
  • 100 ml ulei
  • 400 ml apa
  • sare
  • piper
  • boia
  • usturoi
  • lamaie
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la cuptor:

Se spala  bine puiul.

Condimentele se amesteca cu uleiul intr-un bol si cu ajutorul unei pensule de bucatarie sau cu mainile, se maseaza/unge puiul foarte bine, atat pe exterior cat si pe interior.

Intr-o tava punem apa, apoi puiul si dam la cuptor la foc mic, timp de 4 ore.

Se mai adauga apa daca e nevoie. 

Zeama de la lamaie se pune peste pui, din cand in cand.

TIPS-URI

1

se poate pune puiul si pe sticla

2

se inteapa puiul in zona pieptului, pentru a se face mai bine

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci, smantana si vin alb