Pui la cuptor invelit in aluat

de aditochi in Pui, 7 Iun 2013 | 8527 vizualizari

COMENTARII (18)

aditochi 1

07.06.2013, 10:43

O noua zi un Nou vot! Click pe link si votati in josul paginii!! Multam fain
Tot nu ma las! inca mai sper sa adun voturi.Cititi aici si dati si un vot va rog.O alta reteta a mea in concurs.http://concurs.foodstory.ro/barilla/index.php?uid=10441778

diaconta 1

07.06.2013, 11:24

Bun venit
Imi place ce ai facut aici,dar pe langa vot si retete ,te asteptam si la "povesti" cu noi

Rocsi 1

07.06.2013, 11:31

Arata grozav

mihaelar63 1

07.06.2013, 12:17

Reteta e super
Dar modifica in titlu .,, C'' -ul , fal mic . Ca eu ca o mama de familie decenta si asezata mi-a fost frica sa dau clik, m-am gandit ca o fi cu Coca-cola [ si nu e sanatoasa ] , sau o fi cu frunze de Coca si pe urma sunt happy .
Da .. Ingenios , chiar ca te asteptam si nu numai pentru vot

aditochi 1

07.06.2013, 12:28

multumesc frumos...am modificat si o sa mai postez retete.Am multe idei de pus in practica,sper eu sa le gatesc curand.Ma obsedeaza concursul astahttp://concurs.foodstory.ro/barilla/index.php?uid=10441778.Sunt frustrat ca sunt cateva retete pe acolo care au sute de voturi si degeaba...

Sim0na 1

07.06.2013, 12:39

Interesanta reteta!!

Bya Ralu 1

07.06.2013, 12:41

diaconta 1

07.06.2013, 12:50

Pai nu prea merita sa te obsedeze concursurile,unele sunt corecte iar la altele nu merita sa participiu.
Cred ca pe toata lumea exaspereaza faza cu voturile.
Sa stii ca aici pe Bucataras,activand si postand retete,poti sa castigi constant premii,fara stres,fara voturi.

aditochi 1

07.06.2013, 12:57

M-a cucerit treaba cu Academia Barilla.Si mai ales faptul ca daca ma clasez in primii 10 se uita niste oameni competenti peste reteta mea.Nu e cu suparare daca nu castig dar tare mi-ar placea sa fiu in aia 10.

aditochi 1

07.06.2013, 13:00

Eu suntnitelus de bucatar ...adica de meserie..fara prea mare experienta (cam 1 an asa) dar sunt in crestere,ca experienta. Pentru mine ar insemna enorm daca as castiga orice fel de instruire

diaconta 1

07.06.2013, 13:04

Adevarat,stiu cum este sa-ti doresti ca cineva in masura sa-ti aprecieze preparatul.
Eu gatesc doar din amuzament,ori pentru ca-mi face mare placere dar m-am bucurat cand am castigat concursuri in care erau multi altii mai buni ca mine.
Bafta iti doresc
Ma duc sa votez

- Andreea - 1

07.06.2013, 14:59

Buna reteta.Ti-am votat si rreteta din concurs...succes !

gaby_gabytza 1

07.06.2013, 15:03

super

Miha 1

07.06.2013, 15:18

Cam "dupa ureche" retetele tale, dar ai noroc de faptul ca bucatarasii is o gasca misto

Bun venit! Mi-ar placea sa te vad pe aici si dupa ce se termina concursul! Bafta!

babi5 1

07.06.2013, 15:19

aditochi 1

07.06.2013, 15:48

asa este dar eu nu prea lucrez cu retete.Ma uit si citesc retete dar cam atat.Prefer sa fac din capul meu.Greseli fac la tot pasul dar pe urma imi formez mana si nu mai gresesc.Mi-am amintit acum de clatite americane.si lucrez fara gramaje si nu dau greu.ACUM.Am mai si sfeclit-o.Cand mai fac revin cu poze si gramaje

Dya Daniela Andrei 1

07.06.2013, 15:56

MotanLaOale 1

07.06.2013, 16:43

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Copanele de pui cu lamaie si cartofi cu ciuperci calite