Si pe acest puisor l-am facut acum ceva timp dar nu e cine stie ce inginerie asa ca il pot scrie aici fara sa uit ceva.
Untul se amesteca cu condimentele si se maseaza bine puiul.
Se amesteca faina, malaiul, sarea si se face un aluat foarte tare. Nu se pune Drojdie. Se intinde in foaie nu foarte subtire si se infasoara puiul in acest aluat .Se baga la cuptor cam 1;30-2 ore la 180-200 grade (Aici nu mai stiu exact temperatura).
Puiul a fost foarte delicios mai putin pieptul care a fost cam fad.Trebuie insistat cu mai mult unt sau bagate bucatele de sunca sau kaiser in el. Spre surprinderea mea un gust cu totul deosebit l-a avut painea :D era ea cam tare dar un gust foarte foarte bun.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro