Pui la cuptor invelit in aluat

de aditochi in Pui, 7 Iun 2013 | 6710 vizualizari

 

Si pe acest puisor l-am facut acum ceva timp dar nu e cine stie ce inginerie asa ca il pot scrie aici fara sa uit ceva.

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • faina 250 grame
  • malai 100 grame
  • unt 100 grame
  • sare,piper,boia iute,cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la cuptor invelit in aluat:

Untul se amesteca cu condimentele si se maseaza bine puiul.

Se amesteca faina, malaiul, sarea si se face un aluat foarte tare. Nu se pune Drojdie. Se intinde in foaie nu foarte subtire si se infasoara puiul in acest aluat .Se baga la cuptor cam 1;30-2 ore la 180-200 grade (Aici nu mai stiu exact temperatura).

Puiul a fost foarte delicios mai putin pieptul care a fost cam fad.Trebuie insistat cu mai mult unt sau bagate bucatele de sunca sau kaiser in el. Spre surprinderea mea un gust cu totul deosebit l-a avut painea :D era ea cam tare dar un gust foarte foarte bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor invelit in aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

aditochi 1

07.06.2013, 15:48

asa este dar eu nu prea lucrez cu retete.Ma uit si citesc retete dar cam atat.Prefer sa fac din capul meu.Greseli fac la tot pasul dar pe urma imi formez mana si nu mai gresesc.Mi-am amintit acum de clatite americane.si lucrez fara gramaje si nu dau greu.ACUM.Am mai si sfeclit-o.Cand mai fac revin cu poze si gramaje

Dya Daniela Andrei 1

07.06.2013, 15:56

MotanLaOale 1

07.06.2013, 16:43

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de curcan cu sos de gutui
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema cu legume si carne de pui

ieri la 19:24

Gogosari in sos de mustar

ieri la 18:42

Supa din piept de curcan cu taitei de casa la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 21:27

Cartofi in crusta de sare la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 20:03

RETETA RECOMANDATA
Pui (imparat) impanat