Pui cu legume mexicane trase la tigaie

de reisnaor_2006 in Pui, 28 Noi 2015 | 16419 vizualizari

 

#gatescpentruocarteO masa usoara la indemana oricui.

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe de pui
  • 3-4 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • rozmarin uscat
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • Garnitura:
  • 450 gr legume mexicane congelate
  • 2 lg ulei de masline
  • 50 g de unt
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu legume mexicane trase la tigaie:

Se spala bine pulpele.Intr-un castron punem 3-4 linguri de ulei de masline, (in functie de cate pulpe vreti sa pregatiti) usturoiul taiat feliute si condimentele. Amestecam totul bine, pana se omogenizeaza si apoi folosim amestecul pe post de "ulei de masaj" pentru pulpe.

Se pudreaza cu condimente si se lasa la rece timp de o ora sa se fragezeasca.Dupa 1 ora le frecam bine cu amestecul de condimente, le punem intr-un vas de yena fara a mai adauga feliutele de usturoi. Punem tava pentru 40 min. la 180 grade, in cuptorul preincalzit.

Intr-o tigaie mai adanca puneti uleiul si untul.Dupa ce s-a topit untul adaugati legumele congelate din punga. Sunt gata atunci cand vedeti la o urmatoare amestecare ca nu mai sunt legume congelate si cand gustati una din ele, este putin crocanta - al dente, dar nu cruda si nu congelata. Adaugam sare si piper dupa gust.

Pofta buna!

           

 

TIPS-URI

1

Din cand in cand luam cu lingura din sosul care s-a format in tava si il punem peste carne (o ajuta sa nu se usuce si ii da un gust foarte bun).

2

Putem adauga vin alb in tava sau pulpa de rosii.

3

La legume uleiul de masline asezonat cu untul nu va lasa untul sa se arda si ii va pastra aroma.

4

Legumele inainte de prepararea amestecului nu trebuie dezghetate nici si nu se pune direct din punga scoasa de la congelator.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume mexicane trase la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pipote si inimi