Pui la gratar cu crema de branza

de Bucataria_lui_Tavi in Pui, 22 Mai 2010 | 4132 vizualizari

 

Multi bucatarasi spuneau ca sunt la regim, asa ca astazi va ofer o reteta delicioasa de pui la gratar cu crema de branza, o dovada ca regimul nu trebuie sa fie neaparat chinuitor si fara gust. Este foarte usor de preparat si nu are decat cca. 350 de calorii/portie.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de piept de pui (150 g fiecare);
  • 1/2 legatura de cimbru verde, tocat;
  • 1 fir de rozmarin, tocat;
  • 2 linguri cu ulei de masline;
  • 2 fire de ceapa verde, tocata;
  • 1 lingurita de piper rosu, zdrobit;
  • 200 g de branza de vaci (0% grasimi);
  • 80 g de lapte(0,1% grasimi);
  • 500 g rosii cherry;
  • 100 g salata verde;
  • un praf de sare si de piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la gratar cu crema de branza:

Taiati ceapa verde rondele, tocati rozmarinul, tocati cimbrul, bateti pieptul de pui (cat mai subtire), pregatiti-va branza, laptele, uleiul si aveti toate ingredientele la indemana.

Puneti verdeturile (rozmarin si cimbru) in uleiul de masline, condimentati cu un praf de piper si amestecati pana se integreaza toate ingredientele.

Puneti o bucata de pui intr-un bol mare, adaugati verdeturi deasupra, cu o lingurita, si ungeti bine pe ambele parti cu ajutorul unei pensule de silicon. Repetati operatiunea cu toate bucatile de carne. Acoperiti apoi cu o farfurie si lasati carnea sa se marineze timp de 30 de minute.

Cat sta carnea la marinat preparati crema de branza. Puneti branza intr-un bol mare, in care sa puteti amesteca usor. Zdrobiti boabele de piper rosu cu o lingura. Turnati laptele peste branza si amestecati pana obtineti o crema omogena. Adaugati piperul rosu, ceapa verde si amestecati. Condimentati apoi cu un praf de sare si crema de branza este gata.

Puneti gratarul sa se incinga, asezati carnea pe gratar si lasati-o 3-4 minute, la foc mediu, pe fiecare parte. Dupa ce s-a rumenit, scoateti-o pe o farfurie si condimentati friptura cu un praf de sare.

Asezati apoi carnea pe un platou, puneti alaturi crema de branza, rosii taiate jumatati si fasii de salata verde (ornati, daca doriti, si cu frunze de busuioc verde).

PREPARARE IN IMAGINI

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la gratar cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la gratar