Pui parizian cu budinca de gris

de Veronica22 in Pui, 6 Mar 2014 | 1990 vizualizari

 

O cina usoara,aratoasa si super buna.Budinca de gris se poate inlocui si cu mamaliguta daca vrem.

 

INGREDIENTE

  • Tocanita:
  • 1 piept de pui
  • 200 gr ciuperci champignon proaspete
  • 50 gr unt
  • 1 pahar de vin alb
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita delikat de pui
  • sare si piper dupa gust
  • Budinca de gris:
  • 500 ml apa
  • 130 gr gris
  • 1 lingurita delikat de pui
  • 5-6 linguri cascaval ras
  • 50 gr unt
  • 2 galbenusuri
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui parizian cu budinca de gris:

Ciupercile se spala si se curata de cozi,pe care nu le folosim.Palaria ciupercilor se taie in felii.

Pieptul de pui se taie cuburi.

Ceapa taiata julien se inabusa in unt,dupa care adaugam carnea si lasam cateva min.Cand carnea s-a albit se adauga ciupercile,delikat-ul,piperul si vinul.Se lasa sa fiarba pana cand scade.Daca nu este suficient de fiarta carnea si ciupercile mai adaugam putina apa si lasam sa fiarba.La final presaram putin patrunjel verde tocat.

In timp ce se fierbe carnea pregatim si budinca.

Punem apa si delikatul sa fiarba,adaugam grisul si amestecam bine.Cand s-a ingrosat se ia oala de pe foc si se adauga cascavalul,untul si galbenusurile.Daca e necesar mai adaugam sare.Se unge cu unto forma de guguluf si se pune compozitia de gris in forma.se da la cuptor pentru 30 min.Dupa ce se scoate din cuptor se scoate din forma (rasturnam) si se aseaza in mijloc tocanita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui parizian cu budinca de gris" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Ligia Bxl 1

07.03.2014, 11:30

ce bun trebuie sa fie

_Alina_ 1

07.03.2014, 12:16

laura_n 1

07.03.2014, 15:45

oaau, ingenioasa budinca

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pui cu naut a la italienne