Pui piri piri cu taitei chinezesti

de papabundetot in Pui, 31 Aug 2013 | 6068 vizualizari

COMENTARII (18)

Corinuta 1

31.08.2013, 20:35

Gatesti foarte deosebit, numai noutati vad la tine! Vezi ca la ingrediente ai uitat sa scrii pulpele

Constelatialeu 1

31.08.2013, 20:37

Faci numai preparate din astea ''nepamantesti'',eu sunt mai conservatoare,dar gusturile nu se discuta....arata bine !

papabundetot 1

31.08.2013, 20:37

Am uitat??? aoleuuuu scriu scum1 Multumesc!

Bya Ralu 1

31.08.2013, 20:39

hmmmm vreau sa gust

papabundetot 1

31.08.2013, 20:41

Constelatialeu,recunosc ca mie nu imi plac mancarurile comune,cele cu care am crescut...inainte de a incepe sa gatesc eu mancam mai mult hartie decat mancare tocmai pt ca nu imi placea.Gatesc de pe la 5 ani dar mereu am fostmai...altfel la gusturi.Norocul meu e ca si iubi e ca mine la gustul mancarii ca altfel...mancam singura

diaconta 1

31.08.2013, 20:46

Corina,pulpele le aduceam eu ))

simona72 1

31.08.2013, 20:52

Corinuta 1

31.08.2013, 20:56

Am uitat Diuta ca tu esti cu pulpele, iarta-ma!

Bunica 1

31.08.2013, 21:10

Cred ca mi-ar place!

Lia_ 1

31.08.2013, 21:10

auzisem si stiam ca e iute ...

piri-piri credeam ca e de la portughezi ... eu in niste retete de-ale lor traditionale l-am intalnit pt prima oara, ... poate au importat ei

Valclaudia 1

31.08.2013, 21:29

apetisant ce-ai gatit tu acolo...

MotanLaOale 1

31.08.2013, 22:13

Rocsi 1

31.08.2013, 22:26

Ce denumire haioasa, dar pare gustos preparatul

FlaviaD 1

31.08.2013, 22:27

Foarte bun

RuxyRux 1

31.08.2013, 22:46

Cred ca e ceva tare gustos ...imi place denumirea

papabundetot 1

01.09.2013, 09:05

Multumesc frumosilor!!!

Anett 1

01.09.2013, 10:12

tare bun!

karla 1

01.09.2013, 10:37

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aripioare picante cu legume