Pui prajit by Jamie Oliver

de anca_rm in Pui, 23 Noi 2015 | 8283 vizualizari

COMENTARII (19)

mihaelar63 1

23.11.2015, 14:55

Vai !!!Delicios , ca tot ce vine de la ,,guru''Jamie

Constelatialeu 1

23.11.2015, 15:01

Bune bulanele astea ! mai ales ca au scop nobil

-Licurici- 1

23.11.2015, 15:01

Superrrr O trec la favo

Ligia Bxl 1

23.11.2015, 15:02

ah cum arata,am sa incerc si eu cred ca e bun

deyutzky 1

23.11.2015, 15:06

mmmmm cat de bine arata!!

Bya Ralu 1

23.11.2015, 15:07

deliciios

MotanLaOale 1

23.11.2015, 15:18

bun bun

Gicuta 1

23.11.2015, 15:46

Arata delicios!!!!!!

simona72 1

23.11.2015, 15:49

Foarte faina reteta! Imi place carnea care sta la marinat...si ce crusta are carnita!!Se fragezeste foarte bine carnea de pui in lapte batut/iaurt...

Gherca Daniela 1

23.11.2015, 16:26

super fain!

Andra_Constantinescu 1

23.11.2015, 16:46

Cred ca e are bun!

miki_a 1

23.11.2015, 16:48

Multumim pentru reteta! Arata foarta bine pulpitele!

Micutza Luana 1

23.11.2015, 17:58

ce bine miroasee

Zamfira 1

23.11.2015, 19:07

Rocsi 1

23.11.2015, 20:52

Ce bun o mai fi!

mirela0911 1

23.11.2015, 22:08

Ooo, ce bine arata!

RuxyRux 1

23.11.2015, 22:52

Bunut tare arata!

Merisor 1

24.11.2015, 08:57

Ce bun si frumos rumenit!

Catalina L 1

25.11.2015, 09:20

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pui prajit korean