Pui si orez in nuca de cocos

de Adinuta in Pui, 16 Noi 2009 | 7850 vizualizari

COMENTARII (27)

ANCA 1

16.11.2009, 19:53

cred ca e deliciu!!

Oana 1

16.11.2009, 20:39

Wow, ce minunatieeeee!

luminita20_2006 1

16.11.2009, 20:58

super..am sa incerc si eu

danygospodina 1

16.11.2009, 21:25

Plus foarte bine. +F.B. Si 5 furculite, linguri, cutite si pupi.

Adinuta 1

16.11.2009, 21:31

ma simt extrem de flatata

rivka 1

16.11.2009, 21:37

uau pai la voi tot ce se pune pe masa e de festivitati ...deosbit asta merita tinuta minte , o pun la favo.
bravo adinuta , foarte frumos...

PapaBun 1

16.11.2009, 21:49

Adinuta, am auzit ca masa de Craciun (Ajun, de fapt) traditionala poloneza are 12 preparate. Ce imi poti spune mai multe despre asta, ca sint curios?
Felicitari pentru realizare, e extraordinara.

liana_geicu 1

16.11.2009, 23:35

foarte ingenios!

Adinuta 1

16.11.2009, 23:40

rivka, nu e chiar asa... pun pe site cand fac ceva nou, cand am timp de poze ... uneori gatesc o reteta simpla sau care e deja pe site si atunci nu o mai pun si eu. Asta cu cocos a fost ca am sarbatorit ceva.

Adinuta 1

16.11.2009, 23:56

Papabun, din surse sigure enumar felurile: supa de sfecla in care pui fie pierogi, fie peste - dar aici nu am cautat nicaieri reteta, ci am facut-o cum am presupus ca ar trebui facuta dupa ce am mancat (doar vegetala de Craciun, nu se mananca deloc carne in acea zi, in afara de peste), peste (common carp in engleza.. nu stiu in romana denumirea), salata ruseasca (ou, cartofi, mazare, morcov, maioneza), galaretki (un fel de peste cu legume), peste szledz cu smantana sau marinat, sau cu ceapa , pierogi cu legume (in general varza, ciuperci, cartofi), cartofi natur, mancarica de varza murata, compot, inca un fel de peste ce se poate servi cu sos de rosii sau sos de ciuperci, supa de peste, bigos - ca un fel de mancarica de varza cu paste, turta dulce. Cam atat am putut afla deocamdata. Din cate am inteles nu sunt anumite retete batute in cuie. Pestele e de baza, facut in cat mai diverse feluri, cu tot felul de sosuri, varza si pierogi. Sper ca ti-am fost de folos. Din pacate nu o sa fiu in Polonia de Craciun, dar imi pot ruga polonezul sa faca niste poze cu masa lor traditionala si sa pun pe site

PapaBun 1

17.11.2009, 00:18

(common carp = crapul clasic, romanesc.)
Multumesc de lamuriri.

Adinuta 1

17.11.2009, 00:56

a-ha... mersi de completare, ma gandeam sa caut pe wikipedia, dar cum tu te pricepi daca mai ai intrebari, pot sa mai aflu chestii.

Miha 1

17.11.2009, 01:01

Super!

Bucataras 1

17.11.2009, 07:33

Aaa, pai acum tb sa ne zica si PapaBun despre obiceiurile irlandezilor de Craciun si Rivka despre cele ale olandezilor. Promit ca le pun in pagina speciala de Craciun care va fi gata saptamina viitoare

danygospodina 1

17.11.2009, 14:03

Ce putea sa remarce sotul din reteta? Pantalonii!!!

Adinuta 1

17.11.2009, 14:47

hahaha, Dany da' i-a remarcat in sensul bun??

Adinuta 1

17.11.2009, 14:49

bucataras, eu am sa incerc de la distanta (adica departe de Polonia) sa adun material si sa pun despre masa traditionala de Craciun pe pagina aceea speciala

danygospodina 1

17.11.2009, 17:43

Da, ii plac carourile!

Adinuta 1

17.11.2009, 18:22

la urmatoarea poza o sa incerc sa ii prind din alt unghi, alaturi de un castron cu supa sau ceva ce zici?

danygospodina 1

18.11.2009, 08:19

Buna ideea. Poti sa incerci si cu fustite. Poti lansa moda prezentarii sexy a retetelor!

Adinuta 1

18.11.2009, 18:19

pai stii ca in poza cu pantalonii era EL nu eu deci s-ar putea sa aiba mici obiectii la faza cu fustitele dar poate la o reteta scotiana, mai stii?!

danygospodina 1

19.11.2009, 15:24


Super tare!

Adinuta 1

20.11.2009, 16:00

ionut, in a treia fotografie, langa nuca de cocos taiata in doua este si acel cutitas multi-functional care are un fierastrau in miniatura, de dimensiunea unui deget.

gamilici 1

10.02.2010, 12:23

e super reteta , doar ca m-am cam chinuit cu nucile de cocos...aveam 4

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

10200 puncte

Panacris

5191 puncte

Meea

5007 puncte

RODIMUR

4528 puncte

Rocsi

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de dovlecei cu taitei lati
  • 04

    S

  • 05

    D

  • 06

    L

  • 07

    MA

  • 08

    MI

  • 09

    J

  • 10

    V

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu ciuperci