Pui si porumb in stil Cajun

de Brindusa in Pui, 20 Mar 2011 | 1450 vizualizari

 

Am inceput operatiunea de primavara: golirea congelatorului. Ultima punga de porumb fiert. Ce sa fac cu ea? am apelat la cartile mele de bucate si iata ce am gasit in "500 Greatest-ever chicken recipes".

 

INGREDIENTE

  • 1 piept mare de pui, taiat in 4
  • 3 bucati porumb moale
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita praf de usturoi
  • 1 lingurita piper praf
  • 1 lingurita chimion
  • 1/2 lingurita boia dulce (iute daca iti place)
  • 3 linguri unt topit
  • patrunjel verde tocat, pentru ornat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui si porumb in stil Cajun:

Incalzeste cuptorul la 200 C. Pune gratarul inauntru.


Taie porumbul in bucati late


Amesteca intr-un castron toate cele 5 condimente.


Unge carnea si porumbul cu unt, apoi freaca -le bine cu praful din castron.


Dupa ce s-a incalzit bine gratarul, pune carnea pe el. Sub gratar pune o tava, ca sa curga sucul de la carne.


Lasa 15 minute. Adauga porumbul si mai lasa 15 minute. Intoarce carnea si porumbul din cand in cand.


Serveste mancarea calda, presarata cu patrunjel verde

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui si porumb in stil Cajun" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Vacuum Blender HB300SV

- 550 lei
2499.99 lei
1949.99 lei

COMENTARII (10)

Lau 1

21.03.2011, 10:16

bunnnn

Rocsi 1

21.03.2011, 11:02

eu vreau doar o bucatica mica de pui

MotanLaOale 1

22.03.2011, 08:10

bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut si rumenit