Pui umplut

de Miha in Pui, 6 Ian 2010 | 8253 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui intreg
  • 200 g mix legume congelate
  • 1 capatana usturoi
  • sare si piper
  • boia de ardei
  • cimbru
  • ulei
  • 1 punga magica Knorr (eu am folosit doar punga, fara condimente)
  •  500 ml vin alb
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut:

Puiul se curata si se spala foarte bine.


Usturoiul se piseaza, apoi se amesteca impreuna cu 1 lingura de ulei, sare, piper, boia de ardei si cimbru.


Cu acest amestec se unge puiul pe toate partile, chiar si inauntru. Cu atentie incercam sa dezlipim pielea de pe pulpe si piept si punem si sub piele din amestecul de condimente.


Intr-un vas incapator punem puiul si turnam deasupra vinul si cateva linguri de ulei. Acoperim cu folie alimentara si dam la frigider pentru cateva ore.


Umplem puiul cu legume, il legam bine de picioare ( sa nu se desfaca, nu ca sa n-o ia la fuga :)) ) si-l punem in punga magica. Dam la cuptor pentru minim 1 ora. Dupa acest timp rupem punga ( atentie la aburi! ) si mai lasam pana se rumeneste. Din cand in cand stropim puiul cu sosul din tava.


Se serveste cu garnitura preferata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

madi_marin 1

07.01.2010, 08:50

pana acum am facut pui sub orice forma, numai umplut nu. dar o sa incerc.....arata de te lingi pe degete doar uitandu-te....

liana_geicu 1

07.01.2010, 14:26

Deja imi ploua in gura; cred ca este foarte gustos, o sa fac si eu!

luminita20_2006 1

07.01.2010, 20:48

ce bunatate

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gustari cu pasta de avocado si ton
  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada din piept de pui tocat cu ciuperci si cascaval