Pui umplut cu ciuperci pe capac

de ionix in Pui, 23 Mar 2010 | 2134 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui intreg
  • Sare
  • 1 varf de lingurita cu praf de chilli
  • ½ lingurita busuioc
  • Un varf de lingurita cu oregano
  • 5 catei usturoi
  • O ceapa
  • 5-6 ciuperci mari

 

Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut cu ciuperci pe capac:


Puiul se spala bine bine si se curate de eventuale cotoare.


Toate condimentele se amesteca intr-un bol iar apoi ungem puiul cu ele.


Din loc in loc taiem piutul si bagam feliute de usturoi in el.


Ciupercile se spala bine si se taie felii.


Ceapa o curatam, spalam si o curatam julien.


Amestecam ceapa cu ciupercile si cu 2-3 catei de usturoi taiati feliute.


Ciupercile le introducem in pui.


Puiul se aseaza pe un capac mai adanc sau intr-o craticioara, sufficient de mare cat sa stea pe oala cu apa.


Dam la cuptorul incins la foc mic timp de o ora.


Din cand in cand ungem puiul cu grasimea pe care-o lasa si-l intoarcem. Punem grasimea respectiva si peste ciuperci.


Dupa ce a trecut o ora dam la foc mediu si lasam pana cand se rumeneste bine.



Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu ciuperci pe capac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

24.03.2010, 21:57

madi_marin 1

26.03.2010, 12:53

eu am facut pui la capac doar pe bucatele, nu am incercat niciodata intreg si cu atat mai putin umplut.....dar cu siguranta o sa fac si eu dupa reteta ta cat de curand.....

ionix 1

26.03.2010, 20:44

eu fac pe capac mai multe... imi place pt ca se fac in suc propriu fara a adauga ulei sau apa... sa incerci si reteta asta... poate o sa-ti placa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Orez cu dovlecei si aripioare de pui