Pui umplut cu spanac si feta

de Irina in Pui, 4 Apr 2016 | 5915 vizualizari

COMENTARII (24)

MotanLaOale 1

04.04.2016, 16:47

bun bun

- Andreea - 1

04.04.2016, 16:49

Wow...ce super arata !!!Direct la fav.

Merisor 1

04.04.2016, 17:00

Ce bunaciune de pui!

Panacris 1

04.04.2016, 17:01

laura_n 1

04.04.2016, 17:08

auu, ce bunaciune! : :"> :">

Gherca Daniela 1

04.04.2016, 17:10

o bunatate!

deyutzky 1

04.04.2016, 17:17

Vaaaaiii, cat de bine arata!

Geanina87 1

04.04.2016, 18:40

Arata asa de bine

Rahela Velicu 1

04.04.2016, 18:55

Ce bunatate ai facut!

Bya Ralu 1

04.04.2016, 19:13

ce super e

Ina 1

04.04.2016, 19:42

Ce bunatate trebuie sa fie

Constelatialeu 1

04.04.2016, 20:12

Bucataras Monica 1

04.04.2016, 20:20

Minunat preparatul

mihaelar63 1

04.04.2016, 21:03

Delicios . Felicitari Ioanei Fa-ne si noua cunostinta cu ea , sa ne dea sugestii

RuxyRux 1

05.04.2016, 00:04

Grozava partea cu strigatul ) Arata delicios! Faine idei!

simona72 1

05.04.2016, 09:57

Grozav!

Rocsi 1

05.04.2016, 10:47

Ce fain a iesit!

anca_rm 1

05.04.2016, 11:55

o reteta deosebita

Carmen_g 1

05.04.2016, 21:15

ce bine arata!

CameliaR 1

06.04.2016, 19:42

Ce prezentare frumoasa si ce preparat delicios!

dantes 1

07.04.2016, 08:11

Bun!

Xandrinne 1

18.04.2017, 09:20

Rahela Velicu 1

18.04.2017, 10:40

Apetisant!

Rahela Velicu 1

20.06.2021, 15:57

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu mere si ciuperci