Pui umplut cu spanac si feta

de Irina in Pui, 4 Apr 2016 | 1706 vizualizari

 

Mi se intampla, din cand in cand, sa raman in pana de idei in bucatarie. Strig la Ioana si  amuzant e ca, aproape instant, primesc de la ea o sugestie, sub forma unui mesaj care are mereu un link atasat. Lucky me!
Asa am descoperit reteta de fata, nu foarte migaloasa, nici mare consumatoare de timp si evident ca tare-tare buna.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 50 g spanac poaspat
  • branza feta
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • ulei de masline
  • 1 ceasca vin alb
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut cu spanac si feta:

Pieptul de pui l-am taiat in doua, dupa care l-am crestat din loc in loc si l-am condimentat.


Intr-o tigaie am incins o lingura de ulei si am adaugat spanacul si branza feta sfaramata. Am amestecat de cateva ori, cat sa se inmoaie usor spanacul si sa se topeasca branza.


Am umplut crestaturile facute in pieptul de pui cu amestecul de spanac si branza si am asezat carnea intr-un vas de portelan. Am presarat boia de ardei, am stropit cu putin ulei de masline si o cescuta cu vin alb.


Am pus vasul la cuptor cam 20-25 minute. Evident, trebuie sa adaptati timpul de coacere in functie de cuptorul din dotare. :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu spanac si feta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

dantes 1

07.04.2016, 08:11

Bun!

Xandrinne 1

18.04.2017, 09:20

Rahela Velicu 1

18.04.2017, 10:40

Apetisant!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pui cu lapte de cocos