Pui umplut cu spanac si feta

de Irina in Pui, 4 Apr 2016 | 1239 vizualizari

 

Mi se intampla, din cand in cand, sa raman in pana de idei in bucatarie. Strig la Ioana si  amuzant e ca, aproape instant, primesc de la ea o sugestie, sub forma unui mesaj care are mereu un link atasat. Lucky me!
Asa am descoperit reteta de fata, nu foarte migaloasa, nici mare consumatoare de timp si evident ca tare-tare buna.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 50 g spanac poaspat
  • branza feta
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • ulei de masline
  • 1 ceasca vin alb
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut cu spanac si feta:

Pieptul de pui l-am taiat in doua, dupa care l-am crestat din loc in loc si l-am condimentat.


Intr-o tigaie am incins o lingura de ulei si am adaugat spanacul si branza feta sfaramata. Am amestecat de cateva ori, cat sa se inmoaie usor spanacul si sa se topeasca branza.


Am umplut crestaturile facute in pieptul de pui cu amestecul de spanac si branza si am asezat carnea intr-un vas de portelan. Am presarat boia de ardei, am stropit cu putin ulei de masline si o cescuta cu vin alb.


Am pus vasul la cuptor cam 20-25 minute. Evident, trebuie sa adaptati timpul de coacere in functie de cuptorul din dotare. :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu spanac si feta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

COMENTARII (23)

dantes 1

07.04.2016, 08:11

Bun!

Xandrinne 1

18.04.2017, 09:20

noiinbucatarie 1

18.04.2017, 10:40

Apetisant!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Stir fry de pui cu praz