Pulpa de curcan afumata, cu garnitura de sparanghel la Crock Pot 5,7 L

de AlexTeacher in Curcan, 13 Mai 2015 | 1247 vizualizari

 

Frageda si aromata cum nu ai mai mancat vreodata :) Trebuie sa marturisesc ca-mi place carnea. Imi place s-o pregatesc, sa experimentez de foarte multe ori, in fel si chip cu bucati care mai de care mai deosebite de carne. Iesiti din carapace si nu va temeti de nou ! Echilibrati gusturi puternice cu gusturi fructate, fresh, usor acide sau amarui si haideti sa ducem gastronomia Romaneasca dincolo de stereotipurile Balcanice.

 

INGREDIENTE

    • Pulpa de curcan, afumata – 1 buc
    • Sparanghel – 1/2 legatura
    • Condiment Texas Barbecue – dupa gust
    • Miere – 1 lingura
    • Piper amestec – dupa gust
    • Sare – dupa gust
    • Unt – 25 g
    • Ulei de masline – 2 linguri
    • Vin roze – 40 ml
    • Cimbru proaspat – 2 crengute
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan afumata, cu garnitura de sparanghel la Crock Pot 5,7 L:



  • Asezonati pulpa de curcan cu condiment Texas Barbecue si piper amestec;




  • Adaugati-o in slow cooker-ul Crock Pot 5,7 L impreuna cu vinul roze, crengutele de cimbru proaspat, untul si uleiul de masline;




  • Setati aparatul Crock Pot pe programul de gatire "high" si timpul de 5 ore;




  • Cu 15 minute inainte de incheierea programului, ungeti pulpa de curcan cu miere si adaugati si sparanghelul curatat in prealabil – asezonati cu sare si piper amestec daca este cazul;




  • La finalul programului de gatire, scoateti din Crock Pot si serviti fierbinte;


    Optional puteti sa procedati asa cum am procedat eu: sa puneti pulpa intr-o tava de cuptor, pe o hartie de copt, si s-o gratinati in cuptor cca 5-8 minute la 210-220 grade C, pentru a obtine aceasta crusta superba !





Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan afumata, cu garnitura de sparanghel la Crock Pot 5,7 L" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Hand Mixer Pink

- 43 %
69.99 lei
39.99 lei

COMENTARII (15)

AlexTeacher 1

13.05.2015, 21:14

Cam sexy pulpa, nu-i asa? ) Are Tudor asta un talent, n-am domne ce sa-i fac: e perfectionist pana-n maduva oaselor

dantes 1

14.05.2015, 08:49

Super!

MOKUSKA 1

15.05.2015, 09:13

Ce rumena si buna e, sparanghelul arata perfect....dar, exista un dar. De ce a primit garantat daca are doar 2 poze si nu are tips. ))). PS cred ca o sa fiu data afara din comunitate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro