Pulpa de curcan afumata, cu garnitura de sparanghel la slow cooker Crock-Pot 5,7 L

de AlexTeacher in Slow Cooker, 13 Mai 2015 | 6494 vizualizari

COMENTARII (15)

Panacris 1

13.05.2015, 11:51

De probat! La MultiCooker , deocamdată.

Rita Ilies 1

13.05.2015, 11:53

Oh, Doamne! Bine mi-ar prinde și mie Crock Pot-ul acela afurisit! Mă omoară cu zile când văd ce iese din el... )

simona72 1

13.05.2015, 11:56

Vai! lesin!

MotanLaOale 1

13.05.2015, 12:05

tarasmariana 1

13.05.2015, 12:31

diaconta 1

13.05.2015, 12:31

Rita,pe mine nu ma tenteaza asa rau ca Multicookerul

diaconta 1

13.05.2015, 12:31

faina pulpa ai facut Alex

mirela0911 1

13.05.2015, 13:11

Yummy yummy!

Gherca Daniela 1

13.05.2015, 13:14

Buna!

Oana 1

13.05.2015, 15:01

Chiar iamiii si frageda de se topea in gura!

Catalina L 1

13.05.2015, 17:52

ce bine arata

Rocsi 1

13.05.2015, 20:09

Ce rumena!

AlexTeacher 1

13.05.2015, 21:14

Cam sexy pulpa, nu-i asa? ) Are Tudor asta un talent, n-am domne ce sa-i fac: e perfectionist pana-n maduva oaselor

dantes 1

14.05.2015, 08:49

Super!

MOKUSKA 1

15.05.2015, 09:13

Ce rumena si buna e, sparanghelul arata perfect....dar, exista un dar. De ce a primit garantat daca are doar 2 poze si nu are tips. ))). PS cred ca o sa fiu data afara din comunitate

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu dovleac, mere, morcovi si migdale la slow cooker Crock-Pot 4,7 L