Pulpa de curcan la cuptor cu legume

de adasev12 in Curcan, 14 Sep 2010 | 23633 vizualizari

COMENTARII (15)

Ina 1

14.09.2010, 17:32

daca-s prima mi-am luat si eu o portie Am lasat si furcile de rigoare

Ina 1

14.09.2010, 17:33

Ce-mi place sa impanez si eu carnea cu usturoi mult... Totul arata minunat!

rivka 1

14.09.2010, 17:42

portia arata excelent!

adasev12 1

14.09.2010, 17:43

multumesc Ina...pofteste, serveste cu drag!

adasev12 1

14.09.2010, 17:44

multumesc rivka!

Rocsi 1

14.09.2010, 17:47

super buneeeeee

maria_claudia 1

14.09.2010, 18:21

super bun si sanatos

La Ancuta 1

14.09.2010, 20:57

yammy

mihaelar63 1

14.09.2010, 22:16

zau ca-mi place si culorile prezente sunt Ok

nadina73 1

14.09.2010, 22:28

super ce bine arata toate

nadina73 1

14.09.2010, 22:29

am lasta si

Bucataras Medi 1

15.09.2010, 14:20

cred ca am sa fac si eu maine o fripturica de curcan...............

Bunica 1

15.09.2010, 14:53

Wow, ce bine arata !

cismaru_nicoleta 1

19.03.2011, 00:16

Chiar arata bine Ada... ....fripturica colorata

babi5 1

14.12.2014, 19:46

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gyros la cuptor