Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de jolygina in Mancaruri cu carne, 24 Mai 2011 | 14622 vizualizari
mirela0911 1
Ce rumena si frumoasa e pulpa
deyutzky 1
apetisant
La Ancuta 1
de cand nu am mai mancat ied . Tare bun
rivka 1
arata fff bine, ied de capra sau de caprioara?
ella49 1
jolygina 1
ied de capra din propria gospodarie ,adica de la bunica
este foarte bun la gust ,un deliciu ,de cand sunt mica acesta e meniul nostru de paste ,si dupa daca avem mai multi iezi
mamaieelena 1
excelenta mancarica vreau si eu
Ina 1
Si eu gatesc ied . E delicioasa carnea
divainbucatarie 1
chiar mai bun decat mielul - mai putin colesterol!
kamy 1
am auzit ca-i mai bun ca mielul vreauuuu
ionela2682 1
daca e de capra arata ffffffffff bien si e fffffff bun
Lau 1
arata super
kiki 1
mihaelaM 1
MotanLaOale 1
bun bun
madi_marin 1
vaaaai cat poate sa imi placa friptura asta....
LUK 1
euvreau cartofii
Bucataras Medi 1
si mie imi place fripturica de ied..............
va servesc fetelor cu placere
horia 1
arata super!
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 21:30
la 17:10
de Bucataras 6
la 14:08
de Stella29 1
ieri la 21:16
ieri la 16:14
de gaby_duceag 8
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
1 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
Constelatialeu
28_andreea 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Constelatialeu 9
2483 puncte
bucatarasa 1
1400 puncte
gaby_duceag 8
1172 puncte
Retete_gustoase 1
1150 puncte
oanapl 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!