Pulpa de ied la cuptor cu cartofi noi

de jolygina in Mancaruri cu carne, 24 Mai 2011 | 14558 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de ied
  • vin
  • piper
  • delicat
  • 500g cartofi noi
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de ied la cuptor cu cartofi noi:

Crestam pulpitele de ied bine dupa care le lasam in vin cam 1-2 ore (sa le acopere vinul). Le scoatem din vin, le condimentam cu piper, condimente, rozmarin, cimbru dupa care le asezam in tava cu jumatate din vinul in care au stat

Pregatim si cartofii, ii spalam bine si le lasam coaja foarte subtire. Ii taiem  rondele sau cubulete, ii condimentam cu delicat si ii bagam intr-o punga de cuptor

Carnea o dam la cuptor la temperatura de 200grade, o lasam 30 de minute dupa care amestecam usturoiul pisat cu vinul ramas si mai turnam peste ea, pe fiecare bucata in parte. Mai lasam la cuptor inca 30 de min dupa care incercam sa vedem daca s-a copt (intepam cu furculita si daca intra usor inseaman ca este gata)

Peste cartofi putem sa turnam un sos de usturoi cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de ied la cuptor cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Bucataras Medi 1

26.05.2011, 21:38

si mie imi place fripturica de ied..............

jolygina 1

26.05.2011, 23:01

va servesc fetelor cu placere

horia 1

12.07.2011, 01:45

arata super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
IKEA Meatballs with Cream Sauce