Rulouri Oxford

de deliciousflavours in Mancaruri cu carne, 31 Oct 2011 | 6404 vizualizari

 

Aceasta reteta am pregatit-o Sambata in “premiera” pentru familia mea si trebuie sa va spun ca a avut un mare succes :)

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carne macinata
  • 100 gr cartofi fierti (aprox 1 cartof mai mare)
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • 1 lingurita pasta de ardei iute
  • cimbru
  • sare, piper
  • 10-15 felii bacon

   

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri Oxford:

Curatam, taiem cubulete si fierbem cartofii, dupa care ii pisam ca pentru pireu si lasam sa se raceasca. Amestecam carnea tocata cu ceapa data prin razatoare, oul intreg, pasta de ardei iute, putin cimbru si cartofii raciti. Condimentam cu sare si piper dupa gust. Din compozitia astfel obtinuta formam bilute mai lunguiete (ca la mititei) si le rulam in cate o felie de bacon. Le prindem cu scobitoare si le asezam intr-o tava unsa cu unt sau ulei. Le dam la cuptorul preincalzit circa 45 minute, iar la jumatatea timpului le intoarcem, pentru a se rumeni frumos pe ambele parti.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri Oxford" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

deliciousflavours 1

31.10.2011, 22:00

MULTUMESC, noapte buna, va pup!

alinutzika 1

01.11.2011, 14:12

cred ca sunt grozave

MIUTA 1

02.11.2011, 13:19

Wauuuu ce bine arata
Imi place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Clatite cu carne