Gulas - Philips Multicooker

de gaby_duceag in Mancaruri cu carne, 2 Noi 2013 | 4303 vizualizari

 

INGREDIENTE

in functie de cat de multi sunteti :)) aveti nevoie de:

  • carne de vita, taiata cubulete
  • cartofi, taiati cubulete
  • ceapa
  • morcov
  • usturoi
  • foi de dafin
  • ierburi aromate
  • boia de ardei
  • ulei
  • sare
  • piper
  • rosii pasate - o cana
  • patrunjel verde
  • vin alb...- aici hotarati voi cat,ca daca e bun...puneti si in mancare si beti si voi :)))
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas - Philips Multicooker:

Simplu de tot! Bei si o cafea intre timp, una mare! :))


Pui in vasul aparatului ceapa curatata si tocata, carnea, uleiul, ierburi aromate, sare, piper, foi de dafin, omogenizezi si conectezi aparatul la sursa de curent.


Selectezi din MENIU functia FRY ,setezi timpul la 14 minute (eu am mai plusat apoi cu 10 pentru ca am folosit carne semi congelata si nu a fost suficient timpul) si apesi START.


Amesteci de vreo 2 ori, dar nu e neaparat, ci doar asa...ca tot esti in bucatarie :)).


Cand s-a scurs timpul adaugi cartofii, morcovii taiati cubulete, un ardel rosu taiat cubulete (asta nu e neaparat, l-am zarit io pe-acolo stand singurel si i-am zis - hai incoa'! :))) ), rosiile pasate, o canuta de vin .


Amesteci, selectezi din MENIU functia STEW, apoi inchizi capacul si apesi START.


Acum este timpul pentru cafeaua de care vorbeam la inceput :))).


Cand aparatul te-a atentionat ca timpul setat s-a scurs verifici daca e fiarta carnita. No...la mine nu era fiarta asa ca l-am setat inca o data pe functia STEW urmand aceiasi pasi.


Aici depinde FOARTE MULT de carnea folosita. Daca e frageda deja poti pune ingredientele de final, daca nu...nu!Logic! :)))


Asa...


Am mai lasat 20 minute sa fiarba dupa care am ridicat capacul, am adaugat boiaua de ardei, jumatate din cantitatea de patrunjel tocat si usturoiul tocat marunt.


Am mai lasat 10 minute, am gustat sa vad daca mai trebuie sare si piper (nu mai trebuia :))) ) apoi am adaugat si restul de patrunjel.


Gata!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas - Philips Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

camelia75 1

05.11.2013, 21:15

Gabi,cand am sa fac gulasul la MultiKUK am sa beau si o cafea mare! Super prezentarea!

-Miti- 1

27.05.2014, 12:19

babi5 1

19.12.2014, 16:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gulas cu carne de porc