Pulpa de ied marinata in bere, la slow cooker Crock Pot

de Bunica in Slow Cooker, 15 Oct 2021 | 2020 vizualizari

 

Am achizitionat de curand o pulpa de ied. M-am gandit ca marinata in bere n-am pregatit si, cum congelatorul trebuie reorganizat putin, am purces la pregatit.Va spun sincer ca a iesit neasteptat de frageda si buuuunaaaaa!

 

INGREDIENTE

  • pulpa de ied
  • 1 doza bere
  • condimentele agreate-rozmarin,sare,piper,foaie de dafin
  • 3-4 rosii mare
  • 200ml. vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de ied marinata in bere, la slow cooker Crock Pot:

Pentru inceput pregateste amestecul de condimente.

Pulpa de ied se spala si se sterge cu servetele de hartie.

Imprieteneste condimentele cu carnea prin masarea carnii si lasa-le la imprietenit intr-o baie de bere.
Dupa 2-3 ore scoate pulpa si spal-o de condimente.

Rosiile spalate se toaca marunt.

Pune pulpa de ied in vasul de slow cooker Crock Pot, adauga cate un varf de lingurita din fiecare condiment,vinul,rosiile si acopera vasul.

Dupa 2 ore, pe HIGH, opreste Crock Potul si lasa vasul acolo pana se raceste. Serveste cu garnitura si  salata dorita.

Sa va fie de folos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de ied marinata in bere, la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui la slow cooker Crock-Pot