Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Sylvia in Iepure, 29 Ian 2015 | 5262 vizualizari
kukibella 1
Bya Ralu 1
bun bun
Sylvia 1
demult vroiam sa va pun reteta
Lau 1
sigur este tare buna
Gherca Daniela 1
MotanLaOale 1
Bunica 1
Ce bun este sfatul specialistului!Eu o tineam în vin roșu +condimente cam 12 ore.O trec la favorite și cu prima ocazie o pun în practică.Mulțumesc ,Sylvia!
diaconta 1
Cred c-a fost delicios. Mai am si eu un iepure de pregatit,dar e de crescatorie.
Merisor 1
Ce reteta faina!
MOKUSKA 1
da....ceva special, de la speciala Silvia
mirela0911 1
Cat de bine arata si ce gustoasa trebuie sa fie!
Rocsi 1
Bravo fata talentata!
TRIMITE COMENTARIU
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
de Catalina L 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de bucatarasa 1
la 22:09
la 17:06
de laura_n 7
la 15:59
de Bucataras 6
la 11:52
de gaby_duceag 8
ieri la 18:41
11 comentarii
de oanapl 7
9 comentarii
7 comentarii
de - Andreea - 7
11 voturi
10 voturi
9 voturi
MotanLaOale
vasimur
ROXU 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
laura_n 7
3385 puncte
Rocsi 9
2610 puncte
Constelatialeu 9
2522 puncte
Catalina L 8
1978 puncte
oanapl 7
1227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!