Pulpa de miel cu sos picant

de Bucataras in Oaie, 20 Apr 2011 | 4429 vizualizari

COMENTARII (13)

kamy 1

20.04.2011, 01:16

ioi ce-mi place de abia astept sa ma apuc de miel

Ina 1

20.04.2011, 07:45

foarte bine arata si cred ca-i delicios
Dar nu se fierbe prea mult? saracul miel, la cat e de fraged....

Dya Daniela Andrei 1

20.04.2011, 08:31

bine arata!

aziz 1

20.04.2011, 10:19

arata

Lau 1

20.04.2011, 10:34

La Ancuta 1

20.04.2011, 11:10

mihaelaM 1

20.04.2011, 14:42

ce bine arata

Dana_Retetegg 1

22.04.2011, 18:13

foarte bine arata

Mitinita 1

22.04.2011, 22:01

Iepurasul mustacios
E de Paste generos
Nu-ti lasa cadou in ghete
Are el alte retete
Pasca,oul inrosit,
Mielul fript si un Paste Fericit!
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

horia 1

24.04.2011, 08:22

HRISTOS A INVIAT!

DIANA B 1

06.09.2011, 14:16

Acum e timpul ei si langa un mustisor ... mmmmmmmmmmm

Kori 1

17.10.2011, 00:26

ce bunatate, pacat ca se gaseste miel doar de paste.desi...saracii miei, nu sunt destul de persecutati de Paste? dar e carnea mea preferata si asta mi-a facut o pofta de

AnyCostescu 1

07.02.2013, 12:29

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Miel umplut