Pulpa de miel la cuptor

de mena29 in Mancaruri cu carne, 1 Iun 2015 | 4157 vizualizari

COMENTARII (16)

Constelatialeu 1

01.06.2015, 05:15

Cam buna chestia asta de leguma...

Bunica 1

01.06.2015, 08:00

Bună leguma mai mare!

Micutza Luana 1

01.06.2015, 09:05

Bya Ralu 1

01.06.2015, 09:18

bun bun

diaconta 1

01.06.2015, 09:35

Cam bun

MotanLaOale 1

01.06.2015, 09:55

bun bun

Cris2711 1

01.06.2015, 11:03

vin sa pap!

MOKUSKA 1

01.06.2015, 14:51

arata foarte bine

mirela0911 1

01.06.2015, 15:14

Aurelia 07_07 1

01.06.2015, 15:23

Si ce bun o fo fost !

Gicuta 1

02.06.2015, 07:30

Bun mielul!

mena29 1

02.06.2015, 16:43

Ma bucur mult ca va place si va multumesc pentru aprecieri!

Cris2711 1

07.06.2015, 09:15

mihaelar63 1

13.06.2015, 16:24

Foarte bun mielutul . Si tu te-ai scos . eu nici intepaturi nu-i dadeamla punguta . Doar la sfarsit o indepartam pentru rumenire . O idee buna . Eu azi am in plan peste en papillotte

mena29 1

13.06.2015, 16:33

Crisule,si eu te

mena29 1

13.06.2015, 16:34

Mihaela,nu multe,doar cateva intepaturi. Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Miel la cuptor