Pulpa de miel la cuptor

de mena29 in Mancaruri cu carne, 1 Iun 2015 | 3953 vizualizari

 

Pantru astazi m-am gandit ca daca tot sunt Rusaliile, de ce sa nu fac o friptura de miel pentru pranz. De obicei,cand pregatesc friptura din carne de miel,las in bait carnea pentru cel putin 24 ore. De aceasta data nu a fost planificata din timp si atunci am procedat diferit fata de celelalte dati. Spre surprinderea mea a iesit foarte foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa miel
  • sare
  • piper
  • ierburi aromate
  • 2-3 linguri sos de soia
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 2 cepe medii
  • 2 rosii
  • 6-7 catei de usturoi
  • 1 punga pentru friptura
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel la cuptor:

Mi-a ramas de la Paste pulpa din fata de la miel si m-am gandit sa o fac pentru astazi,la cuptor. Dupa cum v-am spus si mai sus,nu am planificat acest lucru din timp si din acest motiv nu am avut timp sa las carnea in bait. De regula o las in bait pentru cel putin 24 ore pentru a-si mai pierde din gustul puternic de miel.

Am dezghetat pulpa de miel, am spalat-o si am zvantat-o bine cu servete de bucatarie. Am condimentat-o cu sare, piper, ierburi aromate, sos de soia si ulei de masline. Am masat bine carnea cu acestea toate. Am pus pulpa intr-o punga pentru friptura,am curatat ceapa,usturoiul,le-am spalat, cepele le-am taiat in patru si le-am pus peste carne in punga,am taiat usturoiul felii si l-am pus si pe el,am spalat rosiile, le-am taiat in patru si le-am dat drumu peste ceapa si usturoi. Am legat bine punga cu clipsul din dotare,am intepat-o in cateva locuri cu o scobitoare si am pus totul intr-o tava. Am dat tava la cuptorul preancalzit la 180 grade C si am lasat-o acolo pentru o ora si jumatate. A iesit o bunatate de friptura pe care am mancat-o cu garnitura de orez si salata iceberg.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mihaelar63 1

13.06.2015, 16:24

Foarte bun mielutul . Si tu te-ai scos . eu nici intepaturi nu-i dadeamla punguta . Doar la sfarsit o indepartam pentru rumenire . O idee buna . Eu azi am in plan peste en papillotte

mena29 1

13.06.2015, 16:33

Crisule,si eu te

mena29 1

13.06.2015, 16:34

Mihaela,nu multe,doar cateva intepaturi. Multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de cotlet de porc in sos, la cuptor

pe 03.12 la 13:40

Rețetă de ciorbă rădăuțeană

pe 01.12 la 18:43

Reteta de somon cu legume en papillote

pe 01.12 la 17:38

Reteta tort trio de ciocolata - Cristiana

pe 01.12 la 16:23

Reteta de tarta cu dovleac si lapte de cocos

pe 01.12 la 15:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

4942 puncte

mirela0911

3677 puncte

cristeena20

2439 puncte

oanapl

2290 puncte

Constelatialeu

2229 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă: Rețete de Sărbători
Turta dulce
Mi-a facut cu ochiul aceasta turta dulce pe blogul Bucatarului maniac si pana nu am facut-o nu m-am lasat :-), ca prea i-a facut reclama.
Turta dulce
Piept de pui umplut cu carnaciori, cascaval si ardei
,, Bunatati pentru Craciun " Colindatorii cei mari au adus si doi copii cu ei. Copiii nu erau in plan :D Vorbesc despre planificarea meniului.
Piept de pui umplut cu carnaciori, cascaval si ardei
RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel