Pulpa de porc cu ciuperci la cuptor

de nyana in Porc, 6 Dec 2009 | 16257 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g pulpa de porc
  • 4 catei de usturoi
  • cimbru
  • piper
  • sare
  •  un pic de ulei
  • o conserva de ciuperci taiate
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu ciuperci la cuptor:

se taie bucata de pulpa felii dar sa nu le desprindem , se sareaza pipereaza si punem si cimbrul intre felii , iar cateii de usturoi ii taiem in doua si ii punem tot intre felii. Asezam pulpa intr-o iena unsa cu ulei si de jur imprejurul pulpei asezam continutul conservei de ciuperci, mai punem un pic de ulei deasupra si o dam la cuptor pana se rumeneste (2 ore)


Pofta buna

 

TIPS-URI

1

se serveste cu sos de usturoi cu smantana sau cu salata verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Geanina87 1

13.12.2013, 07:01

babi5 1

22.12.2013, 15:20

Valclaudia 1

22.12.2013, 23:53

ce apetisant arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de porc
  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc impanata cu usturoi si carnat afumat