Pulpa de porc cu sos de legume

de gaby_duceag in Porc, 26 Mar 2011 | 6952 vizualizari

COMENTARII (107)

gaby_duceag 1

27.03.2011, 10:00

Anamaria, se continua :
nemaivazut,nemaintalnit,fenomenal,
))-hai mah ca nu-i decat porc cu orez

gaby_duceag 1

27.03.2011, 10:02

Motanel,iti recomand carnea preparata astfel.E un mod mai sanatos de gatire si e foarte foarte frageda.In plus..poti alege tu condimentele.

gaby_duceag 1

27.03.2011, 10:03

Nadina,multumesc.Amicu' ce mi-a sugerat sosul nu precizase sa opresc nicio leguma spre pasare ci sa ingros cu o lingura de faina.Eu..am preferat asa .

gaby_duceag 1

27.03.2011, 10:03

Multumesc, Mirela

gaby_duceag 1

27.03.2011, 10:09

Sidy, am facut destul de multa.Seara am facut sandwich-uri .E o alternativa sanatoasa pt mezeluri. Si asta si cotletul ala in crusta de condimente.

gaby_duceag 1

27.03.2011, 10:13

oh boss, I'm honor your presence
ps.mi-a tradus bine google?)
multumesc.

diaconta 1

27.03.2011, 11:19

")-hai mah ca nu-i decat porc cu orez".....chiar asa sa ne minunam de-un porc

gaby_duceag 1

27.03.2011, 12:05


Cris2711 1

27.03.2011, 12:59

o portie ,bitte, din porc cu orez, si o

gaby_duceag 1

27.03.2011, 13:13

la ce masa, doamna?

Cris2711 1

27.03.2011, 13:14

numarul 7,la fereastra

gaby_duceag 1

27.03.2011, 13:16

a, aia cu fata de masa rosie, cu lumanari si petale albe de trandafir, aruncate neglijent
aia, nu?

Cris2711 1

27.03.2011, 13:21

Gabyta draga,te invit sa iei loc la masa,sa te simti bine,ca esti romantica si meriti

gaby_duceag 1

27.03.2011, 13:23

Pai acu' nu am decat ciorba de fasole si sarmale cu ciuperci.
nu prea merg cu romantismu'
)))

Cris2711 1

27.03.2011, 14:34

ba da cand esti indragostit uiti de mancare,dragostea care trece prin stomac este etapa urmatoare

Adinuta 1

27.03.2011, 14:38

Ca tare mumos mai arata

Adinuta 1

27.03.2011, 14:41

Gaby, stai asa, ca te parasc lui Cezar! Cica "Motanel, iti recomand ..." Azi motanel, maine pisi, poimaine puiut )) Vad ca pe restul nu le alinti asa tare

gaby_duceag 1

27.03.2011, 14:46


eu credeam ca nimeni nu va fi atent la detalii si speram sa scap..dar ochiul tau vigilent..m-a dat de gol...

aziz 1

27.03.2011, 14:48

LUK 1

27.03.2011, 15:23

trebe sa fie buna mancarea..da de ce nu pui si morcovul in blender?..e prea dulce sosul...?e interesanta reteta..

gaby_duceag 1

27.03.2011, 15:25

pai..numai morcovul il pun. Scot ceapa, telina, usturoiul(am scris ca am scos, cu exceptia morcovului )
multumesc

LUK 1

27.03.2011, 15:33

ptii...ce atentie am ..deci asa..papam doar morcovelul

diaconta 1

27.03.2011, 16:11

Vaaaai bine ca ai precizat,ca doar morcovul nu-l scoatem ma gandeam acum ce ne facem

divainbucatarie 1

27.03.2011, 17:21

kamy 1

27.03.2011, 19:21

ioi ce bn arata bunaciunea asta

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Frigarui de iarna la cuptor