Pulpa de porc impanata cu usturoi si carnat afumat

de gaby_duceag in Porc, 15 Ian 2012 | 10651 vizualizari

COMENTARII (117)

gaby_duceag 1

21.01.2012, 15:37

daca iese bine pun tortul daca nu..canci))

diaconta 1

21.01.2012, 15:39

ce-i aia canci?

diaconta 1

21.01.2012, 15:40

cre'ca nu-i acasa Cezar sa-l orneze

gaby_duceag 1

21.01.2012, 15:45

cum le stii tu pe toate
exact asta vorbeam cu adina acu'

Adinuta 1

21.01.2012, 15:46

hahahaha!!!!!!!! extraordinar!

Cris2711 1

21.01.2012, 15:49

intuitia

diaconta 1

20.12.2012, 15:17

diaconta



15.01.2012, 21:09 | Modifica
Deci carnatul tau a fost "ascultator" si a intrat cu usurinta am notat si ca "daca-i mai moale,il introducem nitel la congelator" asa ca sa se-nvete minte
n-am prea inteles daca dimensiunea pulpei se refera la grosime ori la lungime,ori daca-i mai aproape de glezna,ori de genunchi
parc-as face si eu da' cine sa manance?si nu tin nici post acuma
No,da' cine m-a pus sa vin aici,acuma am atatea probleme de dezlegat,ca parca vad ca n-o sa ma lamuresti

diaconta


15.01.2012, 21:15 | Modifica
pai o fi de la ...pulpa ca si pe mine m-ar fi durut dupa asa festin


diaconta


15.01.2012, 21:24 | Modifica
bine,dar mie asa mi s-a spus ca,daca nu inteleg ceva,e mai bine sa intreb despre ce este vorba ca poate o sa-mi fie folositor pe viitor



diaconta



15.01.2012, 21:26 | Modifica
si mi-a mai zis mie cineva ca,daca nu m-am cumintit pana acum,de-acu' slabe sanse
de ce o fi zis asa?
m-or fi vaccinat si n-am stiut?


ela

15.01.2012, 21:28
Dia,incepe sa ma doara si pe mine capul


gaby_d



15.01.2012, 21:28
)))).
ma, deci ce vrei, clar si concis, sa stii?))

diaconta


15.01.2012, 21:30 | Modifica
adica n-am fost destul de explicita?
de fapt nu stiu ce-am vrut ca m-ati incurcat acuma


gaby_d

15.01.2012, 21:31
auzi))
hai sa iti explic
deci, scrie in reteta 3 carnati da' se vad bagati numa' doi.
stii de ce?
unul e bagat prin spate, pe mijloc
ps. atat ti-a trebuit ))

diaconta


15.01.2012, 21:33 | Modifica
bine nu mai fac pulpa de-asta,ca nu stiu precis cum sa fac si carnatii mei sunt la congelator de ceva vreme,iti dai seama ca's tepeni rau si la ora asta,de unde pulpa

diaconta


15.01.2012, 21:34 | Modifica
da' l-ai bagat tu sau ti-a trebuit ajutor,ca io's singura pe-acasa

gaby_d

15.01.2012, 21:34
ma..nu mi-a trebuit ajutor, in bucatarie ma descurc singura)))))

diaconta

15.01.2012, 21:35 | Modifica
Asaaaaaa? nu de alta dar pare cam complicat pentru o femeie nepriceputa si daca-i si fecioara,nu prea stie de-astea
diaconta

15.01.2012, 21:36 | Modifica
si m-ai lamurit cu carnatii,da' de pulpa nu zici nimic?


ela

15.01.2012, 21:39
Dia,m-ai ametit de cap


diaconta

15.01.2012, 21:39 | Modifica
nu daaaaaaaaaaa ca ma duc sa muncesc ceva util societatii

diaconta

15.01.2012, 21:40 | Modifica
Io Ela???/ pai tu nu vezi cum ne-a imbarligat fata asta?in loc sa puna si ea o reteta clara sa stim si noi sa facem,asta parca-i integrama
asa mult vorbeam eu,ma????

gaby_duceag 1

20.12.2012, 15:21

am vazut pe facebook ca ai scris si-am recitit si eu totul
..am aveam impresia ca ne-am obraznicit acu', de curand, da' tot asa eram ))

gaby_duceag 1

20.12.2012, 15:22

"Io Ela???/ pai tu nu vezi cum ne-a imbarligat fata asta?in loc sa puna si ea o reteta clara sa stim si noi sa facem,asta parca-i integrama ")))))))))))))))))))))))))))))

diaconta 1

20.12.2012, 15:28

inca parca ne-am mai revenit un pic tu Gaby,ca eram chiar de groaza )))))))))

gaby_duceag 1

20.12.2012, 15:29

crezi tu?

Alexandru29 1

10.04.2013, 00:46

Arata foarte bine felicitari

babi5 1

07.06.2013, 15:23

Constelatialeu 1

07.11.2013, 14:07

M-o mancat undeva ,ca mai bine ma scarpinam decat sa intru aici....

diaconta 1

07.11.2013, 14:15

Cleme,daca tot ai intrat,sa citesti si comentariile,ca acolo scrie cum s-a intamplat cu introducerea carnatului

Krystyan Trendy 1

09.11.2013, 16:58

apetisanta

Alexandra Burz 1

15.01.2014, 22:12

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc aromat in vasul de lut