Pulpa de porc in sos de vin rosu

de Rocsi in Porc, 10 Mai 2011 | 2703 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr pulpa de porc degresata si dezosata
  • 2 cepe mari
  • 1 morcov
  • 200 gr rosii in sos tomat
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 1 canita vin rosu
  • 3 catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc in sos de vin rosu:

Pulpa de porc o spalam bine si o taiem bucati.


intr-o oala punem apa ,iar cand aceasta fierbe dam drumul la carne.


curatam ceapa si o taiem in patru.


morcovul il curatam si il taiem tot in patru.


punem si legumele impreuna cu carnea la fiert,pana ce carnea este bine patrunsa.


rosiile le pasam .


ceapa si morcovul fiert le dam fie pe razatoarea mica,fie in blender.


intr-o tigaie punem uleiul.


adaugam ceapa si morcovul maruntite si le tragem 1 minut in ulei.


apoi punem si rosiile,si putina zeama,din cea in care ati fiert carnea.


lasam sa dea cateva clocote,cat sa se ingroase putin.


punem si vinul si mai lasam sa fiarba 1 minut.


turnam carnea in sos,totodata adaugand si usturoiul curatat si pisat.


lasam pe foc maxim 5 minute,apoi inchidem aragazul.


lasam sa se racoreasca putin,apoi servim.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc in sos de vin rosu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Rocsi 1

12.05.2011, 21:25

multumesc doamna Medi

DIANA B 1

13.05.2011, 14:47



MUSAI

Rocsi 1

13.05.2011, 19:22

diana

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc impanata cu usturoi si carnat afumat