Pulpa de porc in sos de vin rosu

de Rocsi in Porc, 10 Mai 2011 | 3017 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr pulpa de porc degresata si dezosata
  • 2 cepe mari
  • 1 morcov
  • 200 gr rosii in sos tomat
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 1 canita vin rosu
  • 3 catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc in sos de vin rosu:

Pulpa de porc o spalam bine si o taiem bucati.


intr-o oala punem apa ,iar cand aceasta fierbe dam drumul la carne.


curatam ceapa si o taiem in patru.


morcovul il curatam si il taiem tot in patru.


punem si legumele impreuna cu carnea la fiert,pana ce carnea este bine patrunsa.


rosiile le pasam .


ceapa si morcovul fiert le dam fie pe razatoarea mica,fie in blender.


intr-o tigaie punem uleiul.


adaugam ceapa si morcovul maruntite si le tragem 1 minut in ulei.


apoi punem si rosiile,si putina zeama,din cea in care ati fiert carnea.


lasam sa dea cateva clocote,cat sa se ingroase putin.


punem si vinul si mai lasam sa fiarba 1 minut.


turnam carnea in sos,totodata adaugand si usturoiul curatat si pisat.


lasam pe foc maxim 5 minute,apoi inchidem aragazul.


lasam sa se racoreasca putin,apoi servim.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc in sos de vin rosu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Rocsi 1

12.05.2011, 21:25

multumesc doamna Medi

DIANA B 1

13.05.2011, 14:47



MUSAI

Rocsi 1

13.05.2011, 19:22

diana

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata de toamna cu bureti
  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la tava