Pulpa de pui cu cartofi copti

de Larisel in Pui, 27 Aug 2014 | 1076 vizualizari

 

De curand am primit cadou o tigaie dry cooker, de care m-am apropiat foarte repede, am facut de toate in ea pana si porumb copt :))

Cartofii copti in aceasta tigaie sunt absolut geniali, deja i-am facut de peste 5 ori

 

INGREDIENTE

  • doua pulpe superioare de pui
  • 4 cartofi medii
  • sare
  • piper
  • branza
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de pui cu cartofi copti:

Carnea de pui se spala, se sareaza si se lasa 30 de minute pentru a absoarbe sarea.


Intre timp, cartofii cu tot cu coaja ii spalam bine si ii punem intr-o cratita cu apa, ii fierbem 10 minute.


Tigaia se pune pe foc, intr-o parte punem carnea, iar in cealalta parte punem cartofii in coaja, pe pat de sare.


Verificam din cand in cand, aproape de final, despicam cartofii si ii lasam sa se rumeasca un pic(noi nu am mai avut rabdare, dar dumneavoastra asa sa faceti :D )


Asezam in farfurie carnita, iar peste cartofi punem branza(de orice fel aveti sau cascaval). Se poate pune chiar si smanatana sau usturoi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de pui cu cartofi copti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei

Sandwich Maker

- 15 %
149.99 lei
127.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

bianca92 1

28.08.2014, 12:46

te inteleg Larisel. Exact asa am patit si eu anul trecut cand am primit cadou drycooker-ul m-am atasat foarte repede de ea. O sa mai faci muulte retete nemaipomenite in el

merisor 1

28.08.2014, 21:33

Foarte buna papica ta!

Rocsi 1

29.08.2014, 21:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada cu crema de ness si visine

de Rocsi 9

ieri la 19:30

Pastă de ardei kapia copți și fasole boabe

de RODIMUR 5

ieri la 16:31

 Tortellini cu sunca si sos cremos

pe 18.01 la 18:46

RETETA RECOMANDATA
Aripioare de pui cu legume la cuptor