Pulpa de pui cu cartofi copti

de Larisel in Pui, 27 Aug 2014 | 988 vizualizari

 

De curand am primit cadou o tigaie dry cooker, de care m-am apropiat foarte repede, am facut de toate in ea pana si porumb copt :))

Cartofii copti in aceasta tigaie sunt absolut geniali, deja i-am facut de peste 5 ori

 

INGREDIENTE

  • doua pulpe superioare de pui
  • 4 cartofi medii
  • sare
  • piper
  • branza
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de pui cu cartofi copti:

Carnea de pui se spala, se sareaza si se lasa 30 de minute pentru a absoarbe sarea.


Intre timp, cartofii cu tot cu coaja ii spalam bine si ii punem intr-o cratita cu apa, ii fierbem 10 minute.


Tigaia se pune pe foc, intr-o parte punem carnea, iar in cealalta parte punem cartofii in coaja, pe pat de sare.


Verificam din cand in cand, aproape de final, despicam cartofii si ii lasam sa se rumeasca un pic(noi nu am mai avut rabdare, dar dumneavoastra asa sa faceti :D )


Asezam in farfurie carnita, iar peste cartofi punem branza(de orice fel aveti sau cascaval). Se poate pune chiar si smanatana sau usturoi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de pui cu cartofi copti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

bianca92 1

28.08.2014, 12:46

te inteleg Larisel. Exact asa am patit si eu anul trecut cand am primit cadou drycooker-ul m-am atasat foarte repede de ea. O sa mai faci muulte retete nemaipomenite in el

merisor 1

28.08.2014, 21:33

Foarte buna papica ta!

Rocsi 1

29.08.2014, 21:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu smantana si oua , la cuptor