Pulpa de vitel fezandata in bere

de Panacris in Vita, 29 Aug 2012 | 4611 vizualizari

COMENTARII (14)

Merisor 1

29.08.2012, 22:13

Cris, vrei sa ne imbeti?

Bya Ralu 1

29.08.2012, 22:19

ce frageda e

Panacris 1

29.08.2012, 22:19

Merge acu' pe seara!

Poliana 1

29.08.2012, 22:22

2 in 1, tine si de foame si de sete

AnyCostescu 1

29.08.2012, 22:29

arata superb

T I M E A 1

29.08.2012, 22:32

bun, bun

MotanLaOale 1

29.08.2012, 22:33

Bunica 1

29.08.2012, 22:40

e asa de buna!

Sim0na 1

29.08.2012, 22:50

Uite ca nu m-am gandit s-o bag la oala Si eu am aceeasi problema.. dar in ultimii ani soacramea ne aprovizioneaza cu carne de vitel, care nu necesita atat de mult timp.
Place reteta!!

Rocsi 1

29.08.2012, 23:05

De mult nu am mai mancat vita

laura_n 1

30.08.2012, 09:33

mmm, cred ca se topeste in gura, ce bine arata cu sosul ala

Panacris 1

30.08.2012, 10:08

Da Laura, nu am mai avut timp si rabdare sa fac si un piure alaturi, dar a mers bine si cu paine si legume ca la Arnota

Lau 1

30.08.2012, 13:48

tare buna

BuniMaria 1

30.08.2012, 17:54

imi place mult reteta si modul de prezentare

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de vitel