Pulpe de curcan la tava - cu sos coreean

de mihaelar63 in Curcan, 28 Iul 2015 | 7173 vizualizari

COMENTARII (30)

dantes 1

25.08.2015, 08:49

Interesant

Xandrinne 1

02.09.2015, 23:25

Panacris 1

29.09.2015, 08:15

marci49 1

10.10.2015, 16:02

ideal ar fi sa aflam reteta acelui sos sa ni-l facem singure !

mihaelar63 1

15.01.2016, 00:49

Marci49 Multumesc de vizita .Ti-am ramas datoare cu un raspuns . Sosul gochujang se prepare prin fermentarea indelungata in vase de lut . Am dat link in engleza la ingrediente. Uite aici sa -ti faci o idee, traducera este aproximativa https://en.wikipedia.org/wiki/Gochujang

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan cu sos de rodii