Pulpe de pui cu bere la cuptor cu garnitura de cus-cus

de Bunica in Pui, 12 Mar 2013 | 4293 vizualizari

 

Am tot vazut postate diferite fripturi cu bere si trebuia sa prepar .

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe superioare
  • o lingura ulei de masline
  • 2 catei usturoi
  • 150 ml.bere
  • 1 libgutita Baza Mirodenia
  • praf de usturoi
  • verdeturi italiene
  • 150 g.cus-cus
  • 50 g. unt
  • un vf, lingurita sare
  • 2 fire de patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu bere la cuptor cu garnitura de cus-cus:

Pulpele de pui fara os se spala,depieliteaza si se sterg cu prosop absorbant.


Le-am asezonat cu baza Mirodenia ,ierburi italiene,praf de usturoi si le-am lasat putin sa se intreparunda aromele.


Intr-un vas de ceramica am pus cei 3 catei de usturoi taiati in doua,pulpele pe care le-am stropit cu ulei de masline si berea.


Vasul se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptorul incins la 170grade pentru 30 min.


Dupa 30 min.se scoate folia si se mai lasa 10-15 minute pentru a se rumeni pulpele


Garnitura de cus-cus am pregatit-o astfel:


-am pus la fiert 0,500ml. apa cu putina sare


-cand apa a dat in clocot am pus untul,iar dupa ce s-a topit untul am pus cus-cusul


-am stins focul si am lasat 10-15 min.acoperit cu un capac.


Cand s-a racit l-am amestecat bine pentru a nu ramane lipit si l-am mai pus cam 10 minute la fiert.


La servire am presarat patrunjel tocat marunt.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu bere la cuptor cu garnitura de cus-cus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

ianculubita 1

13.03.2013, 09:05

Daaa,stiu gustul;sunt delicioase!!

mamaieelena 1

13.03.2013, 09:43

bun,bun

JamilaCuisine 1

16.03.2013, 14:04

Super bine arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu ceapa