Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

de aura78 in Pui, 17 Feb 2014 | 24390 vizualizari

 

NU AI TIMP SA STAI IN BUCATARIE ? iTI PREZINT O VARIANTA ECONOMICA ,RAPIDA SI FOARTE BUNA....

 

INGREDIENTE

  • -2 pulpe intregi de pui
  • -4 cartofi mari
  • -usturoi o capatana
  • -rozmarin
  • -sare si piper
  • -jumatate de pahar de vin alb
  • -ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu cartofi la cuptor:

Curata cartofii de coaja si taie-i in cuburi ,condimenteaza-i cu sare ,piper si rosmarin proaspat daca nu ai  ,uscat, putin ulei si jumatate din cantitatea de vin. Pulpele de pui taiele in jumatate si urmeaza acelasi procediment de la cartofi .Condimenteaza totul  si adauga vinul ce a ramas .

In tava de friptura pune putin ulei de masline si pe urma pune pulpele de pui si cartofii .Deasmenea adauga usturoiul intreg ,fara sa-l cureti de coaja .

Pune tava la cuptor aproximativ o ora si jumatate la 180 de grade .Depinde de cuptor .Din cand in cand intoarce pulpele si cartofii  . Cand vezi ca puiul s-a copt ,da-i gril  2 sau 3 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciocănele în vin alb