Piept de pui cu legume si galuste

de vero_closca in Pui, 5 Iun 2010 | 4310 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pept de pui
  • 2 morcovi
  • 1 vanata
  • 2 ardei
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 dovlecei
  • 4 rosii
  • 2-3 linguri ulei
  • 2 oua
  • sare piper
  • faina
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu legume si galuste:

se taie pieptul si legumele cuburi sau rondele.

se caleste puiul in ulei pana devine alb,se adauga ceapa si morcovul si dupa cateva minute restul legumelor.

se adauga o ceasca de apa sau supa de pui si se fierbe la foc mediu pana se patrund,fara a se sfarama.

se adauga sare si piper si se pastreaza la cald.

din faina,oua,sare,piper si putin ulei se face un aluat elastic,mai moale din care se fac galuste care se fierb in apa usor sarata.se clatesc rapid sub jet de apa rece galustele si se servesc alaturi de puiul cu legume.se asezoneaza cu patrunjel verde.

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu legume si galuste" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tajine,o aroma marocana.