Pulpe de pui cu ierburi aromate

de dakris in Pui, 6 Mar 2012 | 4545 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 pulpe pui inferioare
  • 80 ml ulei
  • 200 ml apa
  • sare, piper, busuioc, oregano, rozmarin
  • 1 lingurita usturoi granulat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu ierburi aromate:

Intr-un vas termorezistent am asezat pulpele spalate si condimentate. Am adaugat uleiul si apa si am introdus vasul la cuptor, la foc potrivit, pentru aprox. o ora.

Pe parcurs, de vreo 2-3 ori, am umezit pulpele cu "sosul" din vas pentru ca pulpele sa se rumeneasca frumos, fara a se arde pielita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu ierburi aromate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

dakris 1

07.03.2012, 08:46

Iri, Simona, Elena, ma bucur ca va place cum arata pulpitele facute de mine. Intr-adevar sunt delicioase asa aromate; evident, cate putin din fiecare condiment, usturoiul a fost mai mult

kamy 1

07.03.2012, 10:11

bune bune

dakris 1

07.03.2012, 11:57

multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu legume si coriandru