Rulada de pui

de AnyCostescu in Pui, 7 Oct 2014 | 1868 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de pui
  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • 1 ardei capia copt
  • 1 lingura capere
  • cateva ciuperci din conserva
  • verdeata
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • foi de dafin, boabe de coriandru
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui:

Punem carnea tocata intr-un bol. O condimentam bine cu sare, piper si usturoi pisat.


Ardeiul capia se toaca cubulete mici, la fel sis cicupercile si le adauugam peste carne.


Verdeata se toaca marunt, caperele la fel .


Pieptul de pui se spala, se sterge cu un servevtel si se taie cuburi.Amestecam pieptul de pui cu compozitia de mai sus, punem ouale batute cu putina sare,


Udam o bucata de hartie de copt, asezam compozita de carne pe hartie si rulam usor, salamul obtinut. Legam capete .


Luam alta bucata de hartie de copt, la fel udam si rulam inca o data rulada apoi legam iar capetele.


Intr-o oala incapatoare punem apa, foi de dafin , boabe de coriandru si asezam rulada.Fierbem circa o ora rulada. DUpa ce a fiert se scoate si se lasa la racit.


Este o rulada delicioasa care poate inlocui mezelurile care le gasim in magazine.


pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Rocsi 1

07.10.2014, 21:13

Foarte buna si mai sanatoasa

mirela0911 1

07.10.2014, 21:31

Ce de bunatati!

AnyCostescu 1

08.10.2014, 12:30

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui cu ardei kapia si cascaval