Ciocanele impanate la cuptor

de Dea_Dea in Pui, 10 Iun 2013 | 4646 vizualizari

 

Un deliciu!!

 

INGREDIENTE

  • 5 ciocanele
  • 2 feliute de slanina
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia
  • praf de usturoi
  • 50 ml coniac
  • 150 ml apa
  • 1 lingura de nuca macinata
  • 1 lingura miere
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele impanate la cuptor:

Ciocanelele se spala , si se cresteaza. Slanina se taie bucatele mici si se baga in crestaturi.

Ciocanelele se aseaza intr-un vas de yena si se condimenteaza cu sare, piper, boia si praf de usturoi.

Cateii de usturoi se taie feliute si se pun peste ciocanele.

Se pune apa si coniacul si se acopera cu folie de aluminiu.

Se dau la cuptorul preincalzit la foc potrivit 40-45 min.

Apoi se scos si se ung cu mierea amestecata cu nuca macinata si se mai dau la cuptor fara folie de aluminui 10-15 min.

 

POFTA BUNA!!!

TIPS-URI

1

Se pot folosi si verdeturi .

2

Pielea de pe ciocanele se da jos.

3

In loc de coniac se poate folosi vin .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele impanate la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Constelatialeu 1

10.06.2013, 17:13

Am venit si eu sa vad pulpele nudiste...si mai ziceai ca ploua,astea de caldura s-au dezbracat...

Rocsi 1

10.06.2013, 22:24

Sper ca mai gasesc si eu unul

Dea_Dea 1

11.06.2013, 19:43

Leoaico

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de pui in foitaj