Pui cu cartofi la cuptor

de Alinutza80 in Pui, 27 Mai 2012 | 4371 vizualizari

 

Ceva bun si rapid

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi mari
  • 4 pulpe pui
  • 3-4 cepe
  • sare
  • piper
  • 2 capatani usturoi
  • verdeturi uscate
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu cartofi la cuptor:

Se curata cartofii si se taie in felii grosute. Separat se face un amestec de ulei, verdeturi uscate, condimente, sare, piper si o capatana de usturoi tocat si se pun cartofii in aceasta compozitie si se amesteca bine.

Pulpele se spala, se curata si se lasa deoparte pana facem urmatorul amestec: se amesteca putin ulei de masline cu o capatana de usturoi tocata, verdeatza uscata, condimente, sare, piper si se ung pulpele foarte bine cu acest mix.

Intr-o tava se aseaza cartofii, peste care se pune ceapa taiata julien si apoi pulpele. Inainte de a le introduce la cuptor se presara peste ele din belsug un mix de verdeturi uscate,pentru aroma.

Se lasa la cuptor pana se rumenesc bine, intorcand din cand in cand pulpele.

Se servesc calde cu salata de castraveti sau muraturi, dupa preferinta.

 

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui intreg la cuptor cu cartofi noi