Cartofi noi cu pulpe de pui la cuptor cu sos

de daniastefania in Pui, 1 Iul 2015 | 3282 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui
  • 10 cartofi noi
  • 2 rosii
  • 1/2 ceapa
  • 1/4 telina
  • 2 ardei rosii
  • 2 mere
  • Sare
  • Piper
  • 1/2 lingurita boia dulce
  • 1/2 lingurita cimbru uscat
  • 1/2 lingurita oregano
  • 1/2 lingurita cuisoare
  • 1/2 lingurita tarhon
  • 4 lingurite zahar
  • Ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu pulpe de pui la cuptor cu sos:

Incepem prin a face sosul. Spalam rosiile si le blenduim, apoi le dam prin strecuratoare sa scapam de seminte si coaja. Curatam ceapa, telina, merele si ardeii si le blenduim. Punem toate legumele blenduite intr-un vas pe foc. Lasam sa fiarba cam 1 ora la foc mic. Adaugam condimentele si zaharul si mai lasam sa fiarba 10 minute. Stingem focul si lasam sosul sa se raceasca.

Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem in patru. Condimentam cu sare, piper, boia si punem si putin ulei. Spalam bine si pulpele de pui. Le condimentam, in acelasi fel cum am procedat cu cartofii. Asezam pulpele si cartofii in tava de cuptor, le stropim cu putin ulei si le lasam sa se rumeneasca frumos. Dureaza cam o ora jumate.Dupa 40 minute intoarcem pulpele si cartofii  pe cealalta parte, sa fie rumeniti frumos pe ambele parti! Apoi stingem focul si scoatem din tava. Lasam pulpele sa se odihneasca 10 minute. Asezam pulpe si cartofi in farfurie si servim alaturi de sos. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu pulpe de pui la cuptor cu sos" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piept de gaina prajit cu cartofi