Papricas de pui cu paste

de ela in Pui, 19 Feb 2011 | 4782 vizualizari

 

la ceaun,bineinteles :)))

 

INGREDIENTE

  • 700 gr piept de pui dezosat,
  • 1/2 praz,
  • 2 linguri rase de boia dulce,
  • 4 linguri pline cu bulion de rosii de casa,
  • sare,
  • piper,
  • 2 linguri  faina
  • 3 linguri ulei
  • verdeturi italiene,
  • 1cub concentrat de pui,
  • patrunjel,
  • 1/2ardei gras,
  • 1cartof,
  • 100 gr paste,
  • 2 rosii,
  • 1morcov
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui cu paste:

Prazul il taiem rondele.Morcovul il curatam si il taiem cubulete.Ardeiul il taiem cubulete.Pieptul de pui dezosat il taiem bucati mai mici.


Intr-o oala punem putin ulei, legumele tocate si carnea si lasam pe foc 10minute,amestecand continuu.Adaugam apa,cat sa acopere compozitia din oala si cand incepe sa fiarba,punem cartoful taiat cubulete,boiaua,sare,piper,cubul de pui,verdeturile italiene,dupa gust.Acoperim si lasam pe foc 20minute.


Intre timp fierbem pastele,le trecem printr-un jet de apa rece.Bulionul il amestecam cu faina si putina apa.


Punem in oala si bulionul si pastele si mai lasam pe foc 10minute,amestecand.Condimentam daca mai trebuie si dupa ce oprim focul presaram patrunjel tocat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui cu paste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

kamy 1

20.02.2011, 16:33

bun

MIUTA 1

21.02.2011, 15:25

Ela draga arata asa de bine de il mananc cu ochii.Tu parca pictezi mancarurile asa bine arata culorile.Acum imi dau seama de ce nu slabesc eu

ela 1

21.02.2011, 21:23

Miuta,multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui